Thuis

SHAANXI JK CARE CO.,LTD.

China SHAANXI JK CARE CO.,LTD. certificaten
China SHAANXI JK CARE CO.,LTD. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

SHAANXI JK CARE CO.,LTD.

1 2 3 4
SHAANXI JK CARE CO.,LTD. SHAANXI JK CARE CO.,LTD. SHAANXI JK CARE CO.,LTD. SHAANXI JK CARE CO.,LTD.
JK production line 01 JK production line 02 JK production line 03 JK production line 04
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Midden-Oosten
Wereldwijd
Merken : JK
Aantal werknemers : 120~300
Jaarlijkse omzet : 1000000-10000000
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 50% - 60%

De ZORGco. van SHAANXI JK, Ltd werd opgericht in 2004, wordt gevestigd in Xi'an-stad, Shaanxi-provincie van China, die voor één van de vier belangrijkste oude kapitalen van de wereld beroemd is. Wij specialiseerden ons in divers type van gezondheidszorgproducten die uitvoeren, zoals gezichtsmasker, handschoenen, gezichtsschild, beschermend kostuum, handdesinfecterend middel, ect. Onze producten worden hoofdzakelijk bijvoorbeeld uitgevoerd naar meer dan 120 landen en gebieden, de Verenigde Staten, Canada, Europa enz.

China SHAANXI JK CARE CO.,LTD. Bedrijfsprofiel 0

Wij hebben beheersysteem, hoogte - kwaliteit van producten en goede internationale reputatie vooruitgegaan. Wij heten warm nieuwe en oude klanten in ons bedrijf welkom om de zaken te bespreken en wij bereid om met handel en industriecirkels over de hele wereld op basis van wederzijds voordeel en gemeenschappelijke welvaart samen te werken.

China SHAANXI JK CARE CO.,LTD. Bedrijfsprofiel 1

 

Nu behandelt onze fabriek 20000 vierkante meters, met meer dan 300 bekwame arbeiders. De productiecapaciteit is over 30x20HQ-container per maand. Wij specialiseren ons in beschikbare producten van drie types: Medische wegwerpproducten, veiligheid en beschermende en hotel beschikbare producten. De belangrijkste producten zijn het gezichtsmasker van soorten (Spunbonded-polypropyleen), document gezichtsmasker, het gezichtsmasker van S, beschikbaar overtrek, isolatietoga, chirurgische toga, beschermende toga, laboratoriumlaag, schrobben kostuum, bouffant GLB, Menigte GLB, chirurgisch GLB, astronaut GLB, nylon netto haar, baarddekking, kokerdekking, schoendekking, schort, beschikbare bedblad, van de beddekking, van het hoofdkussengeval, van de pantoffel, PE en CPE reeksproducten.

China SHAANXI JK CARE CO.,LTD. Bedrijfsprofiel 2

 

Onze producten is uitgevoerd naar Europa, Noord-Amerika en Midden-Oosten. Zoals de V.S., Canada, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan, Korea, Israël, Iran, Saudi-Arabië etc. De kwaliteit is de ziel van een bedrijf dat, krijgen wij CE&ISO13485 door TUV bedrijf wordt gemachtigd.

China SHAANXI JK CARE CO.,LTD. Bedrijfsprofiel 3

om ons bedrijf te ontwikkelen, verbreden wij onderzoek, aanwenden talenten op hoog niveau, controleren de kwaliteit, onderzoek de nieuwe producten, in geavanceerd materiaal trekken. Ook, vestigden wij een reeks van beheersysteem van het materiële kopen, verpakking, het vervoeren en voorraad. Dingcheng stelt „Krediet, Innovatie, Eenheid in werking en het Pragmaticus“ principe, namens levering de tevreden producten, wij contract naleven, houdt beloften en levert op tijd, verleent goede kwaliteit en de prima dienst om met de internationale normen door onze actievere en concurrerende houding in overeenstemming te zijn. Wij verheugen ons op samen het vestigen van zakelijke relatie met binnenlandse en buitenlandse cliënten en winst.

China SHAANXI JK CARE CO.,LTD. Bedrijfsprofiel 4

Contactgegevens
SHAANXI JK CARE CO.,LTD.

Contactpersoon: Jason

Tel.: +86 13991344929

Fax: 86-29-86302280

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)